gaffelspridare
   
C05-IGSS
Integrerat gaffelspridnings-och side-shiftaggregat utan mittstop för maximal sidoföring av euro-pall.
 
A-IGSS
Integrerad gaffelspridning och side-shift med överliggande hydraulcylindrar. Finns i kapacitet 1800 kg till 4500 kg. Standardutrustad med kromad axel, gafflar med stödrullar, mässingsbussning som har grafitinlägg och dubbelverkande av-strykare. Levereras komplett med flödesdelare, hjulsidor, axeltappar och kedjefäste samt all hydraulik färdigkopplad!
Bild till höger.
   
   
C03-IGSS
Integrerat gaffelspridnings- och side-shiftaggregat med frisikt genom samt ovan aggregat. Bärande L-profil bakom pin-type axel för maximal genomsikt och vridstyvhet. Tillverkas med kapacitet från 1800 kg till 7000 kg. Standardutrustad med kromad pin-type axel, gafflar med stödrullar, mässingsbussning med grafitinlägg samt dubbelverkande avstrykare/tätning. Levereras komplett med flödesdelare, hjulsidor, axeltappar och kedjefäste samt all hydraulik färdigkopplad!
Bild till vänster.
 
B-IGSS
Integrerat aggregat med gaffelspridning och side-shift för tung hantering. Tillverkas till truckar med kapacitet 5000 kg till hela 16000 kg. Aggregatet har totalt tolv stycken rullar för att fördela kraften och vikten på bästa sätt vid "heavy and rough" hantering. Sidstyckena är utformade för maximalt öppningsområde. För första gången kan större truckar få ett aggregat med fri genomsikt!
Bild till höger.
   
   
A03-IGSS
Det BÄSTA av två världar! A-modellens fantastiska genomsikt tack vare hydraulcylindrar placerade i toppen samt den låga men starka L-profilen (som C03). Detta möjliggör mycket bra sikt över och under axeln. Speciellt framtagen för aggregat med utskjutsgafflar typ KOOI, då med oljeanslutningar på baksidan av gaffeln för minsta lost load samt bästa sikt.
Bild till vänster.